לחזור לאכול רגיל.

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

09/12/2013 | 18:30 | מאת: sillyme

שלום אני בת 19 ואני בולמית כבר שנה. בעבר, לא הייתי אוכלת כלום במשך שבוע שלם ואז מגיעה בסוף השבוע מהצבא אוכלת מכל הבא ליד ומקיאה. ההקאות התחילו לעלות לתדירות גבוהה יותר. ואני לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שאכלתי משהו בלי להקיא אותו. הבעיה היא כזאת, אני כבר כמה חודשים מנסה לחזור לאכול רגיל ולא מסוגלת. מספיק לי לאכול כמה ירקות והבטן שלי כבר מתנפחת, נהיים לי גזים ואני משלשלת או מקיאה אוטומטית. למה זה קשור? תודה.

14/12/2013 | 20:30 | מאת:

זה קשור לנזקים שנגרמו לך כתוצאה ממה שעשית בעבר. הגוף שלנו היא המערכת הכי חכמה שיש. אין ספק שהגוף זוכר ואינו שוכח והנזקים שאנו עושים הוא לטווח הארוך. יש להם השפעה ניכרת. אין ספק שדרמת לעצמך נזק בלתי הפיך וחבל.