אשפוז פרטי או ציבורי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/11/2013 | 23:55 | מאת: ורדית

מחפשת מקום עבור בתה של חברתי,בת 15.5 החלופות שהוצעו לה:בי"ח בנהריה,או מקום פרטי בתל אביב או באזור (איני יודעת היכן). בנהריה הבת חוששת מאחר והמחלקה מאשפזת נערים ונערות במגוון בעיות.מאידך,הוצע לה מקום פרטי לנערות בלבד ורק לחולות אנורקסיה,בתשלום (לטענת ההורים) של עשרות אלפי שקלים לחודש.לי נראית האופציה השנייה הזויה והשאלה אם בכלל קיימת כזאת,האם יש השתתפות מטעם הביטוחים השונים והאם אופציה כזאת עדיפה,במידה והיא קיימת. הבת נמצאת רגע לפני אשפוז כפוי עקב מצבה הבריאותי. בתודה מראש

20/11/2013 | 00:04 | מאת: אלי

היי יש מחלקה לילדים עם הפרעות אכילה בתל השומר מחלקה מצוינת בהצלחה