מאבדת שליטה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

21/08/2013 | 11:33 | מאת: מתמודדת

היי, לא יודעת איך להתחיל. אני יודעת שמצבי לא טוב. אמנם הוא הכי טוב שהיה ב10 שנים האחרונות אבל פעם לפחות הייתי בשליטה מוחלטת על הנזק שאני מניבה לעצמי.. היום אני כבר לא יודעת. יותר מידי גורמים נכנסו לסיפור. אם פעם הרצון הנכסף היה להגיע לקבלת תשומת לב ואשפוז. אז היום הרצון הוא להיעלם מהרדאר. האנורקסיה נשארה החלק היציב היחידי בחיים שלי. ואני עושה הכל בשביל להשאירו שם. אם זה לצום, לרוץ כל יום במשך שעתיים וליטול תרופות אני אפילפטיות שונות לצורך הרזיה. הבעיה היא שזה מתחיל להשתלט עלי. ידי כבר לא על העליונה, והאני האמיתית מתחילה להיעלם. אחרי כל כך הרבה אשפוזים, רופאים ופסיכולוגים, האם יש משהו שלא עלה על דעתי לנסות?

22/08/2013 | 23:05 | מאת:

הדבר היחיד שבאמת יעזור הוא הרצון האמיתי והכן שלך לצאת מזה. אם את לא תקבלי החלטה ובאמת ובאמת תרצי לצאת משם כל הרופאים הכי טובים והכי מומחים לא יוציאו אותך באמת משם. עזרי לעצמך שתפי פעולה כי בלי שיתוף פעולה כלום לא יעזור. זה הדבר היחיד שאני יכולה להגיד עכשיו ובאמת מצאי מטפל טוב שאת מתחברת אליו ונפתחת אליו מתוך רצון אמיתי להתמודד עם הבעיות והפחדים ולא לברוח מהם.