אשמח לקבל עזרה!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

24/07/2013 | 17:55 | מאת: אבי

24/07/2013 | 18:03 | מאת: אבי

יש לי נפיחות בפנים לאחר בדיקות וצילמים גילו שבלוטת הרוק שלי מוגדלות ! הפרצוף שלי ממש התנפח ! הייתי בולמי שלוש שנים אמרו לי שיש קשר בין הבלומיה לבלוטות רוק שהתנפחו! האם זה נכון ? ואם כן מה עושים בשביל להוריד את הנפיחות מהבלוטות רוק..????

25/07/2013 | 23:13 | מאת:

אבי אתה חייב לבדוק עם רופא מה הסיבה שהפנים נפוחות. נסה אולי במקביל לקונוונצונאלי לפנות לרפואה הלא קונוונציונאלית ואולי הם יוכלו לעזור לך בפתרון. אני לא מבינה בסיבות שמביאות לכך. איני רופאה ואני לא מכירה את התופעה.