עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

28/06/2013 | 10:54 | מאת: אורטל

שלום קוראים לי אורטל ואני בת 25... לקחתי פעמים רטלין בגלל הלימודים ללא מעקב רפואי.. וגילתי שזה גורם לחוסר תאבון.. כרגע אני כבר לא לומדת ואני עדיין ממשיכה לקחת רטלין ללא מעקב וללא מרשם מרופא.. אני משיגה מחברה שיש לה מרשם והיא כבר לא לוקחת.. האומנם ירדתי במשקל ואפילו הגעתי למשקל נמוך ממה שאני צריכה להיות.. יש לי דופק ממש מהיר ובזמן האחרון אני אפילו נורא עצבנית.. הגעתי למצב שממש קשה לי עכשיו להפסיק לקחת את הכדור.. מה אפשר לעשות??

29/06/2013 | 21:15 | מאת: אפרת

היי,את ממש חייבת להפסיק לקחת , ריטלין זה תרופה הדומה לסם, הירידה במשקל מאוד לא בריאה ועלולה להביא לך בעיות,במיוחד בגילך ! תחליפי את הריטלין במסטיקים זה עדיף ,ותאכלי !

06/07/2013 | 21:01 | מאת:

אין ספק שהתמכרת לריטאליו ואף יותר מזה התמכרת לרזון וזו התמכרות כמו לכל דבר אחר. את חייבת טיפול כדי לשחרר את זה. ממה את בורחת? שאלי את עצמך ורק כשתהיי באמת מוכנה להתמודד עם הבעיות הקשיים והפחדים ולא לברוח מהם רק אז תעלי על דרך המלך ומצבך יהיה טוב אבל עד אז את חייבת עזרה מקצועית כדי לצאת מכל הפלונטר שאליו נכנסת וכמה שיותר מהר כדי שלא תכנסי יותר ויותר למערבולת הזו של הפרעת אכילה. זה מסוכן כבר יש לך סימנים רפואיים מדאיגים אז עצרי את זה לא היית רוצה לסיים את חייך בגיל כל כך צעיר החיים עוד לפנייך. בבקשה בבקשה לכי לקבל טיפול