כל פעם מחדש

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

11/06/2013 | 23:10 | מאת: שירלי

כל פעם מחדש אני אומרת לעצמי שזהו, שממחר זה נגמר. אני בצבא, ושם אני בסדר. שם אני שולטת במה שאני אוכלת, הצבתי לעצמי תכנית דיאטטית של אכילה של דברים מסויימים בכמויות מסויימות. ברגע שאני חוזרת הביתה אחרי שבועיים מהצבא,אני מתהפכת על עצמי. יש לי את כל האוכל הטעים, ויש לי אותי לבד בבית. פה אני מתפרעת. דוחפת כל מה שאפשר. מתה להקיא ולא יודעת איך. מאמצת את הקיבה שלי כי בלדחוף אצבעות זה לא עובד, עושה איזו תנועה לא מובנת עם הקיבה כמו חתול שמקיא, ומקיאה בערך פירור, כל פעם, שותה מים ומקיאה ירקות, ונוזלים ויש לי צרבת ושורף לי בוושת ואני מגעילה את עצמי ובא לי לבכות. אחרי זה אני רצה להקיא כל פעם קצת. מרגישה בלגן בקיבה ובוושת. וגם ככה יש לי בעיה עם צרבות. עדיין בא לי עוד לאכול אז אני אוכלת משהו מלוח כי הדבר האחרון שאכלתי היה מלא שוקולד נוטלה. והולכת ומנסה להקיא עוד. סובלת כלכך

16/06/2013 | 23:25 | מאת:

שירלי יקרה ניסית לשאול את עצמך למה את בורחת ומוצאת באוכל נחמה. ניסית לשאול את עצמך למה את מרגישה גועל מעצמך ורוצה להקיא ולהתנקות. זה לא נורמלי וטבעי. ישנה בעיה ובעיה חמורה את חייבת ללכת לטיפול בשיחות ולהבין מאין זה נובע וללמוד להתמודד עם דברים ולא לברוח מהם