הפרעת אכילה בזמן התעוררות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/05/2013 | 04:06 | מאת: סהר

אני משרת כלוחם בערך שנתיים וחצי ולא נתקלתי עוד בדבר כזה , חברי למחלקה מתי שאני מעיר אותו הוא מנתר מהמיטה ודוחף ישר אוכל לפה ( לחמניה , טוסט, סוכריות , שוקולדים , וופל) הוא תמיד חייב לדחוף משהו לפה שהוא מתעורר , אפילו אם הוא ישן 5 דרות , מה זה אומר ואיך זה קורה ?...

10/05/2013 | 15:59 | מאת:

זה קורה מדחף בלתי נשלט הגורם לו לבולמוסים של אכילה. אין ספק שיש פה בעיה והחבר שלך צריך טפול דחוף ועזרה מקצועית אלא אם כן הוא חולה סכרת וחייב משהו כדי לייצב את רמת הסוכר כשהוא קם. חייב בדיקה אבל בטח לא שלך אלא של מישהו מקצועי.