שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

02/05/2013 | 20:36 | מאת: עמית

אני סובלת כשנתיים מאנורקסיה ובולמיה .. לא אפרט על הטיפול והמצב שלי אבל יש לי שאלה רפואית . אתמול הקאתי ויצא לי דם .. מאז הקאתי כמה פעמים ולא יצא לי דם . [אני מקיאה כמה פעמים ביום] רציתי לשאול אם זה שהקאתי דם פעם אחת מסוכן ?

04/05/2013 | 11:07 | מאת:

זה שהקאת דם צריך להדליק אצלך אור אדום אדום את פוצעת את עצמך בהקאות וגורמת נזק שאחר כך מאוחר יותר תבכי עליו. כשאת מקיאה את פוצעת את עצמך, הורסת את הקיבה, הושט עלולה להישרף מהמיצי קיבה שעולים שזה כמו חומצה וחומצה מסוכנת ושורפת, את הורסת את השיניים. אם את שואלת אם זה מסוכן את בטח יודעת שאת פוגעת בעצמך וזה מסוכן.לכי קבלי עזרה בשיחות ותלמדי להתמודד עם הקשיים והבעיות לכי תלמדי לקבל ולאהוב את עצמך מחדש אבל כל טיפול ללא שיתוף פעולה אמיתי ממך וללא רצון לעשות שינוי לא יביא תוצאות. הכל תלוי בך ובשיתוף הפעולה שלך. החיים יפים והם לפנייך אפשר לצאת את רק תקבלי את החיים שלך חזרה במתנה.

08/05/2013 | 01:42 | מאת: אמה

זה מאוד קל לדבר אני מבטיחה לעצמי שוב ושוב שלא אעשה זאת לעצמי אך יש ימים קשים שקשה להשתלט על מה שאני עושה לעצמי אוכלת מתפוצצת וצמה כדי שלא יראו מה עשיתי גם אי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן זה מתפרץ החוצה והבושה קשה