הקאות לאחר ארוחה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

29/04/2013 | 18:51 | מאת: טינקרבל

שלום רב, הייתי רוצה לשתף או לקבל עזרה ומידע בנושא , אני בכל פעם שאוכלת משהו אני מרגישה שזה תקוע בגרו, לחץ, ולעיתים אפילו מין סחרחורת קלה ואי שקט. ואז יש את הדחף לדחוף אצבע ולהקיא וזה מה שקורה שניות לאחר ההקאה אני מרגישה הרבה יותר טוב עם תחושה טובה והקלה. האם יש טיפול כלשהו לתופעה?

04/05/2013 | 10:56 | מאת:

טינקרבל יקירתי או ששיש לך בעיה בשוער וזו בעיה רפואית והאוכל נדחף חזרה למלא וגורם לרצון להקיא או שאת בהפרעת אכילה בבולמיה ומרב הפעמים שהקאת כבר הגוף דוחה אוכל ודוחף הכל החוצה אחרי הבולמוסים. אלו שתי הסיבות. לכי לרופא ובדקי את הבעיה מאיין היא נובעת. אל תתני לעצמך ליפול לשם ואני מקווה באמת עבורך שאת לא שם כבר בתוך המחלה. רוצי מהר לרופא שיתן לך בדיקות