אפוטרופסות...

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

27/04/2013 | 16:01 | מאת: noa

שלום לכולם/, לפני שנה+ משקלי הגיע ל-38 ק"ג, גובהי 1.78,ונשקפה סכנה ממשית לחיי... אמי פנתה לבית המשפט בחיפה וקיבלה אפוטרופסות קבועה עליי (גוף ורכוש), כיום, לאחר עלייה של כ-25 ק"ג במשקלי והטבה ניכרת, פניתי לבית המשפט והגשתי בקשה לצורך ביטול האפוטרופסות, אולם כל המערכת נגדי. האם מישהו/י מכם/ן נתקל במקרה דומה? האם למישהו יש עצה? אני לא מסוגלת יותר...

04/05/2013 | 10:53 | מאת:

יקירתי אני כל כך מבינה לליבה של אימך היא עשתה את הדבר הנכון והטוב ביותר עבורך ואת צריכה להודות לה. היא הצילה את חייך. אני בטוחה שזה לא היה פשוט לה ונדרשו ממנה המון כוחות נפשיים ואני מצדיעה לה. גם היום שעלית במשקל זה ברור שאת עדיין לא שם את עדיין לא בריאה. המערכת לא נגדך היא לטובתך. הרי אם האפוטרופסות תוסר את תורידי שוב במשקל ושוב תהיי בסכנת חיים. את עדיין לא בריאה ואינך מסוגלת להסתכל על הדברים נכונה. יום אחד שתהיי באמת בריאה ואני מתכוונת גם נפשית, את תודי לאמך ותחבקי אותה בגדול ותביני שהצילה את חייך.