האם זה הפרעת אכילה?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

22/04/2013 | 21:07 | מאת: אירה

שמתי לב לתופעה מוזרה אצל חברתי, היא קונה אוכל, נניח לדוגמא פיצה, וכל כמה ביסים "רגילים" היא כביכול לוקחת ביס ויורקת אותו לתוך המפית מבלי שישמו לב, וככה עם כל סוגי האוכל. כלומר חצי מהאוכל היא לא באמת אוכלת האם זו הפרעת אכילה? תודה

26/04/2013 | 23:22 | מאת:

אין ספק שזו הפרעה כלשהיא וכנראה באמת הפרעת אכילה. עצם ההתעסקות וזה שהיא מפחדת מלסיים אוכל או יורקת חצי ממנו או זורקת חצי ממנו זה לא נורמלי וזה אומר שישנה בעיה וכדאי מהר מאוד לטפל בה