סובלת מבולימיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

10/04/2013 | 10:18 | מאת: נוגה

היי, אני סובלת מאוד מבולימיה כבר למעלה מ20 שנה. אני מה שנקרא חתיכה, ואף אחד בעצם לא יודע איזה מחיר אני משלמת בשביל המראה הזה. אני מ בקשת תמיכה דחופה איך יוצאים מהמצב הזה, איך שולטים בדחף מטורף לאכול המון ואח'כ להוציא הכל, ו..כמובן שהפעולה מלווה בהאשמות עצמיות ובתיסכול עצום. בבקשה עזרה. תודה

13/04/2013 | 00:08 | מאת:

ממה את בורחת? ממה את מפחדת? ממה את מרגישה גועל ורוצה להתנקות? חשוב לבדוק דברים לעומק ולבדוק למה הם קורים וממה הם נגרמים. יש לכך בוודאי סיבה. אין ספק שהעזרה היחידה שאוכל להמליץ עליה זה ללכת לטיפול בשיחות כדי לבדוק איך אפשר לעשות שינוי בחיים ובחשיבה, כדי לפתור דברים וקשיים ולא לברוח מהם. אין ספק שאת חייבת לקבל החלטה שאת רוצה עזרה ורוצה שינוי כי בלי שיתוף פעולה זה לא יקרה.