מה לעזעזל עושים ?!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/04/2013 | 19:32 | מאת: אבודה ממש .

אני מפחדת . אני בת 17 עוד מעט , 4 וחצי -5 שנים במעגל אנורקסיה בולימיה . הייתי במרפאות .. במעקב בבבית חולים אבל שום דבר לא עוזר .. והחליטו להפנות אותי לאישפוז .. ההתלבטות היא שניידר או תל השומר ? מה עדיף ?! ואין לי מושג גם מה לעשות ..הצוות שאני במעקב עכשיו בבית חולים לא מודע להכל . כי פחדתי מאישפוז הרבה זמן . הוא לא ממש יודע שאני מקיאה , ובכמה כמויות .. וגם לא שאין לי מחזור .. אני רוצה להבריא . אבל לא יכולה . מה עדיף בכל זאת ?! ויש איזה שהיא דרך להתחמק מהאישפוז ?! :(

10/04/2013 | 16:04 | מאת: טובי

. תנסי לשתף פעולה ותחשיבי אם באמת את רוצה להבריא אוהבת טובי

10/04/2013 | 18:30 | מאת: אבודה ממש .

אמאאאא חח , טובי מה לעזעזל את עושה כאןן ?! O__O תוודה .. ואוהבת מלא 3>

12/04/2013 | 00:42 | מאת: שני

אני מבינה את הקושי והסבל שלך, אבל את יכולה להבריא, אם תלכי עם הצוות ותשתפי אותו בסופו של דבר כל הסבל הזה יגמר ותתחילי חיים נורמלים, אני בטוחה שאת מפחדת מאשפוז, וברור לי למה אבל מהר מאוד את תצאי ותתחילי לחיות שוב, זה לא שווה את זה? את לא עובדת על אף אחד!!! רק על עצמך ..

12/04/2013 | 16:16 | מאת: אבודה ממש .

אני לא יכולה ... אני יודעת שלא מבינים את זה אבל אני באמת לא . אני לא עובדת על עצמי ,לכן אני ממש כנה בנוגע לזה . אני רוצה לצאת , אני רוצה חיים נורמאלים יותר , אבל אני לא יכולה . אני מאז שאני מכירה את עצמי ככה . אני לא באמת יודעת מה זה מצב שונה . ואני מפחדת מידי .. לא רוצה לעלות , לא רוצה להשמין .. לא יכולה . זה מטופש ופיצולי , אני יודעת . אבל תודה על התגובה .. מעריכה ממש .