הקאות שלא פוסקות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

05/04/2013 | 19:16 | מאת: חבר של

שלום יש לי חברה שגרה איתי כבר כמה שנים, לפני כשנה וחצי היא אובחנה כסובלת מאליקובקטור והלכה לעשות בדיקות שלטענתה אמרו לה 2 מומחים שונים שהדבר היחידי שניתן לפתור את הבעיה שהאוכל עולה זה עי ניתוח. בינתיים יוצא שהיא מקיאה בתדירות גבוהה 2-4 פעמים בשבוע והסיבה שאני מודאג כי היא תמיד מדברת על המשקל שלה שיחסית היא שוקלת נמוך לגיל ולנתונים שלה בנוסף בעבר היה לה הפרעות אכילה וכל זאת מדאיג אותי עד שיוצא מצב שאני ממש כועס עליה ומאשים אותה שהיא מקיאה בכוונה. אשמח לעזרתך תודה רבה

06/04/2013 | 23:36 | מאת:

אני לא רופאה ולכן לא יכולה לתת עיצה רפואית. אין ספק שהפרעות האכילה גרמו לנזקים. לא בטוחה גם שיש קשר בין ההליקובקטור להקאות ואם כן זה נזקים של ההפרעות אכילה. לא יעזור אם תאשים אותה. תבין שהיא חולה. הפרעות אכילה זו מחלה. היא חייבת טיפול אבל אם תלחץ ותריב רק תשיג תוצאה הפוכה. תן לה תמיכה וגב ותגיד לה כמה אתה אוהב אותה ושאתה פה בשבילה בכל מצב ובכל מה שהיא צריכה. התמיכה חשובה מאוד. היא חלק מההחלמה.