אין מוצא

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

02/04/2013 | 18:46 | מאת: עלי

שלום,אני בת 25 שוקלת 56 קילו מטר 67,מאוד מודעת לבעיה שלי,יודעת שאנשים רואים שאני רזה ולפעמים גם אני רואה ובכל זאת כשאני מסתכלת בראי אני כמעט תמיד בתחילה לבכות. הייתי פעם מאוד שמנה,שקלתי 98 קילוגרמים ויצאתי מזה לבד.. אני כבר הרבה שנים במשקל תקין,ולא חושבת שאני שמנה אבל ההתעסקות שלי בזה היא מהרגע שהעיניים שלי נפקחות ועד הרע שהן נעצמות וזה בתנאי שהצלחתי להירגע ולישון. אני מטופלת אצל פסיכולוגית אחרי שעברתי לפחות ארבע,מרגישה שאכפת לה ממה שקורה אבל אף אחד לא מבין אותי ולא עוזר לי להתגבר על זה-דיבורים לא עוזרים כשבסוף היום אני חוזרת לחדר ובוכה מול הראי.

06/04/2013 | 23:29 | מאת:

את חייבת לדבר עם מישהי שתחום העיסוק שלה וההתמחות שלה הפרעות אכילה. היא חייבת לעבוד איתך על נושא של דימוי עצמי ודימוי גוף, ללמד אותך לקבל את עצמך כמו שאת. ייתכן והיא לא מספיק יודעת איפה לגעת והפרעות אכילה הוא לא ההתמחות שלה. נסי אולי משהו אחר