בעיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/03/2013 | 20:26 | מאת: חסוי

יש בעיה ... אני בת 16 ובקיץ התחלתי להרזות ועשיתי המון פעילות גופנית ממש מאומצת וירדתי המון במשקל .. אכלתי גם מעט .. אבל אז אמי התחילה להאכיל אותי ולדאוג שאוכל כמו שצריך אבל הבעיה שאני כבר לא יודעת למצוא את האיזון בין האכילה .. זה או שאני אוכלת ממש הרבה ומתפוצצת וזהו כאילו אני עכשיו אהיה הכי שמנה אז אין לי חשק גם לעסוק בספורט או שאני שוב מתחילה לעשות המון פעילות גופנית ואוכלת ממש קצת ...והבעיה הכי גדולה היא שאם אני לא אעסוק בפעילות גופנית כמה ימים ואוכל כמו נערה רגילה אני יכולה להשמין ביום בקילו או שניים .. זה אולי נשמע מוזר אבל זה ככה .. ואותו דבר גם ההפך .. אני יכולה להרזות בקילו ביום ... חברה שלי חושבת שאני ממש רזה , אבל חושבת שלא , אני חושבת שאני שמנה .. וזה ממש מציק לי וממש מעיק עליי ועל החיים שלי ... אשמח אם תעזרי לי

22/03/2013 | 15:43 | מאת:

אני יודעת שאני נשמעת כאילו אני מטיפה וכאילו אני לא ממש מבינה אתכן אבל אני הכי מבינה כי הבת שלי היתה שם והייתי שותפה לכל התהליך. יקירתי את בבעיה לכי לטיפול ולשיחות כדי להתפטר מבעיות ומפחדים ולא לברוח איתם. ההתעסקות המתמדת הזו באוכל ובקלוריות משבשת את אורח חייך. את נותנת לאוכל לנהל אותך וקצת קשה בבלבלה כזו למצוא איזון בין דברים כי הכל מתחיל להתחרפן והגוף יוצא מאיזון. אנא לכי לטיפול. בת 16 זה צעירה מאוד, הבת שלי היתה בגילך והיתה באנורקסיה אבל אז היא קיבלה החלטה שהיא רוצה לצאת מזה, שנמאס לה כל החיים שהאוכל מנהל אותה והיא יצאה מזה והרוויחה את חייה במתנה. לכי לטיפול תראי שאחר כך זה שווה את זה תקבלי את חייך במתנה.