נפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

18/03/2013 | 19:42 | מאת: אתי

ירשתי לפני מספר שנים 25 קילו.בהתחלה ירדתי לא באופן שקול ובריא אלא כמעט ולא אכלתי. אני בת 35,בשנתיים האחרונות אוכלת הרבה יותר טוב אבל כמובן שומרת ומקפידה. מאז הירידה ועד היום שזה מספר שנים הבטן מתנפחת ללא סיבה לא קשור האם אני אוכלת\לא אוכלת. האם זו פגיעה כתוצאה מהדיאטה הלא מאוזנת? ואם כן מה עושים?

24/03/2013 | 21:17 | מאת:

ייתכן והנפיחות בבטן נובעת מהמשחקים שעשית עם המשקל כי הגוף שלנו היא מערכת כל כך חכמה וזוכרת נזקים שעושים לו מעבר לזה יכולים להיות אלף ואחת סיבות לבטן נפוחה כדאי שתפני לבירור אצל הרופאה. אני לא רופאה ולא יכולה לדעת בוודאות. לכי, עשי בדיקות כדי לבדוק מה לא תקין אין סיבה שתסבלי