בקשר לשאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

15/03/2013 | 12:13 | מאת: רחל

אני לא חושבת שאני רזה, כולם מסביב כל הזמן אומרים לי שאני רזה אבל אני לא! המשקל שלי זה 35 קילו ואני בדיאטות כבר כמה שנים אבל אני כל הזמן נשברת ולא מצליחה להתמיד בדיאטה, עכשיו גיליתי כמה אתרים ממש שווים שעוזרים לי לרדת במשקל-מ35 ירדתי ל32 ביומיים. אני יודעת שזה לא הרבה אבל אני עובדת על ובודקת כל כמה זמן מה המשקל שלי אבל אני לא מצליחה לרדת כמו שאני רוצה! זה משגע אותי וכולם כל הזמן אומרים לי שאני בסדר ושאני צריכה לעלות כי ה-bmi שלי הוא "רק" 15.1 וזה המון! אז אם יש לכם טיפים לדיאטה אני ממש צריכה...

15/03/2013 | 13:06 | מאת:

יקירתי את לא צריכה טיפים לדיאטה יש לך בעיה רצינית ואת צריכה טיפים לטיפול בעצמך. לכי מהר לקבל טיפול ועזרי לעצמך לצאת מהמקום הזה אם את לא רוצה לגמור את חייך. 32 קילו זה לא שפוי. זה משקל שילדה בבית ספר יסודי. אני מקווה שתתפכחי ותביני שאת עושה את טעות חייך. אל תחפשי לקבל פה טיפים זה לא המקום כי אני אחסום אותך, האתר הזה לא מעודד הפרעות אכילה אלא בא לעזור לבנות שנמצאות בהפרעות אכילה או לבני משפחתם ומחפשות תמיכה ועזרה ומקום שישמעו את קול צעקתם. תתעוררי ומהר החיים לפנייך.