מה לעשות??

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

06/02/2013 | 20:45 | מאת: pitagoras

שהייתי בת 16 הייתי מקיאה המון אחרי כל ארוחה עד גיל 20 בערך מאז עברו להם כמה שנים וההקאות ניפסקו לאט ובהדרגה עד שהיום כמעט ואינם חוץ מימי מחזור קשים שאני לא מצליחה לשלוט בבולמוס ממש עד שמתפוצצת ובימי לחץ נוראיים, מוצאת את עצמי המון פעמים עם דיאלוג פנימי עקשן ביותר האם לאכול או לאכול? ובלא מתכוון כאילו אני לא נוכחת מוצאת את עצמי כבר אחרי והאסלה קוראת לי לשם הרגשת הפורקן המוכרת... ובכלל עדיין יש את הסיפוק של להרגיש את המלאות אחרי ארוחה אומנם ההקאה לא מגיעה אבל הדילמה בראש תמיד נימצאת... מה אני יכולה לעשות זה מתסכל ותמיד אחרי ארוחה יש לי מעין התנתקות מעצמי ומהסביבה חוסר תקשורת עד שעה אחרי בערך, מרגיש שחוץ מההקאה עצמה כל התסמינים ישנם זה יהיה לכל החיים??? אציין שאני מלאה כבר 6 שנים סביב ה70 קילו לא עולה ולא יורדת אך משתדלת:)))

26/02/2013 | 08:30 | מאת:

את בורחת מפני דברים ולא רוצה להתמודד איתם מפה מתחילה הבעיה. את מלאה בפחדים וקשיים והדרך היא דרך האוכל. לכי לטיפול בשיחות ולמדי להתמודד עם הפחדים.