למי שמכיר-בבקשה עזרה!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

13/01/2013 | 21:06 | מאת: א

אני ממש זקוקה לטיפול ואני מקרה קשה של הפרעות אכילה. ניסיתי המון סוגי טיפולים ללא הועיל ואני מפחדת לבזבז זמן כסף וכוחות נפש על עוד טיפול סרק. 2 מקומות תפסו לי את העין אונליין: 1. קוגנטיקה 2. ד"ר ציון בן אלי מי מכיר? ממליץ? לא ממליץ? בבקשה עזרה דחוף! תודה

15/01/2013 | 15:44 | מאת:

לא יודעת ולא מכירה כך שלא אוכל לחוות את דעתי בנושא אבל דבר אחד תזכרי את חייבת לפנות למטפל שמטפל נטו בהפרעות אכילה.

22/01/2013 | 14:41 | מאת: זוהר

הי, נעים מאוד זוהר, הורדתי מעלה 50 ק"ג, דרך הראש, כן עבודה על המודע ותת המודע, מאמנת במקצועי, משלבת כמה שיטות 0545424641