השיר "מעיין" המדבר על הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

21/12/2012 | 22:02 | מאת: לילך שיר

הסינגל האינטרנטי "מעיין" - שמדבר על הפרעות אכילה וזכה ליותר מ3,000 כניסות ביו-טיוב - בגירסת האלבום החדש. השיר נכתב בהשראת ספרה של הדוגמנית מעיין קרת "הנשים היפות" ומוקדש לכל הנשים היפות באשר תהיו.. http://www.youtube.com/watch?v=BeVurHDNuFM מקווה שאוכל לגעת. לילך

22/12/2012 | 08:50 | מאת: שרית

שיר מדהים... יוצרת מדהימה... מכירה את השיר מלפני הרבה שנים.. ועוד הרבה שירים נוספים שלך.. את מקסימה ומוכשרת בטירוף... תמשיכי ליצור.. חיבוק ענק שרית

26/12/2012 | 19:18 | מאת:

אני שותפה לדיעה של חברתי לפורום כי לילך שיר אישה מדהימה ויוצרת ענקית. השיר נוגע ללב ומלווה אותנו בכל ההרצאות כאשר תמיד אני מדגישה את שמה של לילך היוצרת והאחראית לשיר הנפלא והכל כך נוגע ללב. תודה לך לילך יקרה.