אני בחורה בת 27 אני בהריון בחודש השישי ..

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

17/11/2012 | 14:06 | מאת: חברה

ואני בולמית מגיל 18 אבל אני לא מסוגלת להקיא בהריון אני פוחדת על התינוק שלי!!! בנות שתדעו לכם שאור להקיא בהריון אני מכירהמ שהי שהשק הריון שלה לא התפתח בגלל שהקיאה אני מרגישה חרא עם עצמי ומדכואת אבל יודעות מה ?? יש לנו חיים בתוך הגוף אסור לפגוע בהם !! אני עליתי כבר 16 קילו ורע ללי מאוד מאוד אבל זה המחיר שהגוף שלנו "מחזיר" לנו בגלל הבולמיה אז למען העובר שלי אני מוכנה לספוג תהשמנה ושלאי קרה לו משו

19/11/2012 | 11:47 | מאת:

יקירתי כל הכבוד לך שאת שמה את הדבר היקר שבתוכך בראש מעייניך. אין ספק שכרגע הוא החשוב ביותר כדי שיהיה בריא ושלם ויתפתח וכדי לא לפגוע בו אבל את צריכה להבין שאת חייבת טיפול כי אחרת איזה מין אמא תהיה לו? הוא יגדל וידאג לך? חשבת לתוך איזה עולם את מביאה ילד? עולם של בולמוסים, הקאות, דיכאון עולם שבו את נלחמת באוכל ובקיומך, את באמת רוצה לשלומו ולבריאותו הנפשי של תינוקך? קבלי טיפול עשי מאמץ לצאת משם כדי שתוכלי באמת לגדלו כמו שצריך. אל תכעסי על הביקורת שלי. אני יודעת בתוך איזה עולם את חיה וזה לא לחיות, זה אומנם בן אדם חי מבחוץ כלפי חוץ אך כבוי ומת מבפנים ולתוך זה הילד צריך לגדול? לכי קבלי טיפול, התמודדי עם הקשיים והפחדים והבעיות ואל תברחי מהם ותראי שהכל יסתדר וזה אפשרי.