טיפולים אלטרנטיביים להפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

15/10/2012 | 18:26 | מאת: מטפלת

שלום לכולם, אני מורה מוסמכת ליוגה ומטפלת מוסמכת בשיטות שונות ברפואה משלימה אשר רוצה לפתח שיטת טיפול אלטרנטיבית לסובלים מהפרעות אכילה - ולכן אני מציעה סידרת טיפולים ללא תשלום בתחומים הנ"ל (עדיפות לבולמים או לאכלנים כפייתיים) . הטיפול הוא כשעה - שעה ורבע ומשלב תרגולים מעולם היוגה, מדיטצה וטיפול אנרגטי עדין במגע (בלבוש מלא. לא כואב בכלל), וכן לימוד של תרגילים פשוטים אותם יש לבצע בין טיפול לטיפול. חשוב לי לציין מספר דברים: אני מאוד מאמינה בשיטות בהן אני מטפלת (!) - מאמינה שהן יכולות מאוד לתרום ולתמוך בכל הליך טיפולי של החלמה. אם זאת, אינני פסיכולוגית ואין לי שום הכשרה או נסיון בתחום הספציפי של הפרעות אכילה, כאמור, אני מנסה כרגע לפתח שיטת טיפול שבתקווה תעזור להרבה אנשים הסובלים מכך בעתיד, ולכן - אקבל פניות אך ורק של אנשים הנמצאים כבר תחת השגחה וטיפול כלשהו, ואחרי הסכמה וידיעה של המטפל שלהם (כמובן שאשמח לדבר אתו אם יש צורך). בנוסף, הטיפולים מתקיימים בבית המטופל ולכן ישנה עדיפות למי שגר באיזורים של רעננה- כפר סבא - פתח תקווה. ולסיום - חשוב לי להדגיש שוב שהטיפולים הם ללא תשלום וכל תמורה וכל רצוני הוא להשתמש בידע שרכשתי ולנסות לעזור. אשמח לענות על כל שאלה. מאחלת לכולם הרבה בריאות, ושבוע נפלא

28/10/2012 | 17:19 | מאת:

"כל המציל נפש אחת מישראל כאילו הציל עולם ומלואו" בליבי תפילה שתוכלי לעזור ולהציל כמה שיותר כי זה נהיה פשוט מגיפה ולא סתם מחלה.

15/03/2014 | 06:53 | מאת: יולי

אשמח ליצור קשר