מבקשה סיוע - המלצה לטיפול

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

20/09/2012 | 20:41 | מאת: רונה

שלום, אני כבר הרבה שנים סביב הפרעות האכילה ואני חיה עם זה כאילו זה לא שם... אף אחד לא יודע על הבעיה, אפילו לא אמא ואבא. כלפי חוץ כאילו הכל בסדר אבל הראש לא מפסיק לחשוב על האוכל... ממש מכורה לזה. ולהקאה שאחרי. אני מבקשה לקבל המלצה על טיפול. מקום שבו אוכל להיות ולהיגמל מהסיוט הזה. או מטפל טוב. ניסיתי בעבר טיפול פסיכיאטרי וזה בכלל לא עזר... הומלץ לי על אישפוז ואני חוששת מזה מאוד. מה עושים? אני ממש חייבת עזרה ועצות בבקשה...

26/09/2012 | 23:46 | מאת: טל

כל כך מבינה אותך ואת הקושי ותחושת הלבד שרק אתה בזה מבין האנשים הקרובים לא מבחינת אנשי מקצוע וזה קשה ומאיים ואתה כבר מתוסכל ולא יודע מה לעשות.