שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/08/2012 | 11:10 | מאת: אנונימית

שלום לך, אני סובלת מעודף משקל וצריכה לרדת במשקל ועובדת על זה. בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי עסוקה בשאלה מה יקרה לעור הגוף שלי עקב הירידה במשקל כאשר תקרה. רציתי לשאול מה דעתך, מכיוון שהמחשבה הזו ממש מורידה לי את המוטיבציה לרדת במשקל, ואני מרגישה שזה לא נורמלי. תודה מראש.

26/08/2012 | 00:04 | מאת:

אין ספק שעודף משקל כמו גם תת משקל מסוכנת ולא בריאה לאף אחד. לגבי העור שלך עלייך להתייעץ עם רופא עור או רופא משפחה. אני לא יודעת כמה את צריכה לרדת ואני לא רופאה ולא מוסמכת לענות על שאלות רפואיות.

26/08/2012 | 22:50 | מאת: אנונימית

השאלה שלי לא הייתה רפואית אלא לצורך תמיכה.