זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

11/08/2012 | 00:54 | מאת: נואשת

היי, אני בת 21 ושוקלת 70 ק"ג. במשקל שיא הייתי 83 ק"ג והגעתי בעזרת שומרי משקל למשקל 66 ק"ג (מאז עליתי 4 ק"ג) .אני נאבקת בבולימיה, אני מקיאה 4-5 פעמים בשבוע ולפעמים פעמיים ביום. אני חוששת מאוד מבחירת הטיפול המתאים, אני מפחדת להשקיע זמן וכסף בטיפול לא יעיל (ויש המוני מטפלים שמבטיחים הרים וגבעות). איך לבחור את הטיפול? מה הטיפול שהוכח כיעיל ביותר? אשמח לשמוע קצת על דרכי הטיפול בבעיה... האם ניתן לפתור אותה לתמיד?

25/08/2012 | 23:58 | מאת:

את בטח יודעת כמוני כי הטיפול הנכון זה לא שומרי משקל ושום דיאטה אחרת אלא טיפול נפשי. אין מנוס. חייבים טיפול כדי להתמודד עם הקשיים והבעיות ולא לברוח מהם. כן אפשר לפתור את הבעיה אחת ולתמיד אך בכדי לפתור אותה צריך להודות שיש בעיה צריך להסכים לקבל עזרה מקצועית וכמובן לשתף פעולה ובאמת באמת לרצות לצאת משם. יש מטפלים טובים שעושים עבודת קודש ויש גם סתם שרלטנים שמבטיחים הרים וגבעות אך דעי שהמטפל הכי טוב והכי שימליצו לך עליו יכול לרפא אותך רק אם באמת באמת תשתפי פעולה וזה לא פשוט אבל בהחלט אפשרי.