צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

10/08/2012 | 02:10 | מאת: חסויה

שלום אורלי אני בת 16 וכבר שנה אני אוכלת המון אוכל בלי שליטה ומקיאה אותו אחר, כך 4-6 פעמים בשבוע. קרה לי מספר פעמים בודדות שהצלחתי לא לזלול ולהקיא שבוע אבל כשהגיע הסופ"ש וההורים שוב קונים גלידות ושוקולד ועוגיות אני פשוט לא מצליחה להתאפק ובסוף מבינה שאין לי כבר שליטה ומאוחר מדי . הגובה שלי הוא 176 והמשקל כרגע הוא 62 אני מרגישה שמנה ומאז הבולמיה עליתי 6 קילו והגעתי למשקל של 65 אבל הצלחתי לרדת ל62 . התחלתי את ההקאות בגלל שאני מאוד אוהבת לאכול אבל גיליתי שקשה מאוד להקיא הכל ובמקום להוריד במשקל עליתי ובשנה האחרונה פשוט כל מה שאני חושבת עליו כל היום זה אוכל ורק אוכל ואוכל ואוכל. אני משתגעת ונמאס לי להקיא ולקרוע את עצמי בחדר כושר . אני תמיד שורטת את עצמי בגרון בטעות וזה כואב לי אחר כך כמה ימים וקשה לי לאכול ויש לי הרגשת חרטה נוראית שהורסת אותי מבפנים . בשבועיים האחרונים הפסקתי את הזלילות כי פשוט הבנתי שזה לא אני הרי כל החיים של הייתי מאוד רזה ובגיל ההתבגרות אחוזי השומן שלי עלו וכאן בעצם התחילו כל המחשבות האלה אני בסך הכל רוצה להיות רזה ולכן התחלתי לאכול קצת אבל כל פעם שאני מגיעה למצב שאני שבעה קצת יותר מדי אני מקיאה בלי שליטה עצמית אם אני רוצה או לא זה פשוט קורה אפילו אם אני לא אכלתי הרבה . אני משתגעת ולא רוצה לספר להוריי כי אני יודעת כמה זה יפגע בהם לשמוע את זה אני פשוט לא יכולה יותר לבכות ולחיות ככה , אני לא רוצה לחשוב על אוכל כל היום ולהקיא אני בסך הכל רוצה להיות רזה בבקשה תייעצי לי מה לעשות אני פוחדת להמשיך במצב הזה , אני סובלת וקשה לי ואני פשוט לא רוצה יותר .

25/08/2012 | 23:56 | מאת:

כמו שכתבת בכותרת את צריכה עזרה ומהר. עזרה מקצועית כי אם לא את תשאבי לשם יותר ויותר ויותר והמחלה גם ככה כבר שולטת בחייך. לכי לטיפול אין מנוס מלשתף את ההורים כי את קטינה אך בוודאי לא היית רוצה לבלות את כל ימיך באכילה מטורפת ובהקאות ובספירת הקלוריות ושוב הקאות. זה מעגל שלא נגמר וחייבים ללכת לטיפול. קחי עצמך בידיים. ההורים שלך יתגברו יהיה להם קשה בהתחלה אך קודם כל הם ההורים שלך וצריכים לדאוג לטובתך ובריאותך ולהציל את חייך כי אם לא עלול להיות אחר כך מאוחר מדי. די הפסיקי עם זה ומהר.