אם אני עשיתי את זה גם את [ה ]יכולה !!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

29/07/2012 | 13:18 | מאת: אילן

עקב הפרעות אכילה קשות היגעתי ,"למקומות" כואבים ומשפילים מאד בחיי שברוב הימים לא היה לי חשק ורצון להיתעורר בבוקר רציתי לברוח ובשפה אחרת רציתי למות. טוב ,אולי זאת לא חוכמה גדולה לדבר קצת גבוהות כמו שאני מדבר עכשיו אך מצאתי לי דרך,והיום כ 10 שנים אחרי אותם ימים כואבים ומשפילים שעברתי אני שומר על אותה דרך,שאמנם לא קלה אך הביאה אותי למקומות שאפילו בחלומות הכי.. הכי שלי לא האמנתי שאגיע ..אחד הרגעים [והין עוד הרבה] שלפני מיספר שנים סיימתי את מרתון בוסטון !!! כן כן כן לא להאמין עקב הפרעות אכילה קשות היגעתי למקומות כואבים ומשפילים מאד בחיי שלקחו אותי למטה למטה שהפרעת האוכל באיזה שהוא שלב הפכה למשנית היו צריכים לשמור עלי שלא אמות לא יכלתי לקבל את עצמי ולא יכלתי לעצור את תהליךהמחלה שהישתלטה והרסה כל חלקה טובה בחיי.ורק שהיגעתי לסוג של תחתית כואבת ומשפילה היתחלתי לאט לאט לטפס למעלה.והיום אני הרבה שנים אחרי אותם ימים כואבים שלא רציתי שהבוקר יגיע אני עדיין ממשיך באותה דרך לאט לאט ובטוחויש לי דרך דרך מאחד שפשוט רצה למות לאחד שזוכה בהיתעוררויות רוחניות שהלשוןכבדה מלדבר עליהם .אתם יודעים כמה בכיתי שהיצלחתי לסיים לפני 3 שנים את מרתון פריז??!!!כןןןןןןן עשיתי, רצתי מרתון!! הייתי בין 50000 איש..איזה חוויה יש לי דרך!!! אשמח לעזור מגיע לנו להרגיש טוב ולחיות !!! 1

29/07/2012 | 13:23 | מאת: אילן

מהבילבול וההיתרגשות כתבתי פעמיים,,,חחח זה אני לטוב ולרע

29/07/2012 | 21:42 | מאת: אבודה

אילן, ואיזה הפרעות אכילה יש /היו לך ? ושוב, איך התמודדת ? ואיך אתה מתמודד ? יש תקווה ? :(