בולמיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

26/07/2012 | 20:22 | מאת: יפתי

שלום לכולם. גם אני נלחמת בבולמיה למלאה מ12 שנים וזה קשה ומתייש מאוד. זה התחיל מהקאת יוגורט אחד ומאז לא מפסיק. אומנם לסרוגים אבל ממשיך. איך עוצרים את כדור השלג הזה?

31/07/2012 | 20:23 | מאת: אורלי פוקס

צעד ראשון עשית הודית שיש לך בעיה ואת מבקשת עזרה. צעד שני זה להחליט שאכן את רוצה לקבל עזרה ולעשות שינוי וצעד שלישי פני לקבלת עזרה זה הדרך החוצה מן המחלה. את רק תרוויחי את החיים שלך בחזרה.

27/08/2012 | 00:45 | מאת: גמני

אני כמעט סוגרת 2 עשורים!! יצאתי לא מזמן מאישפוז רביעי והבעיה עוד כאן. אז הודאתי מזמן וניגשתי מזמן לטיפול והתמסרתי לו שוב ושוב. עכשיו מה?? אין מזור.