רציתי לדעת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

26/06/2012 | 22:14 | מאת: שלום

שלום אני בת 35נשוא +2 תמיד הייתי מאוד רזה מאוד, נכון להיום הגובה שלי 163 ומשקלי 42 , אין לי מחלות כרוניות, ואין לי תרופות כרוניות, לא הייתה לי בעיה להיכנס להריון, והמחזור שלי סדיר כל 28 יום, אני תמיד אהבתי ואוהבת לאכול אומנם לא הרבה,. קראתי כתבה על אנורקסיות וקיבלתי פיק ברכיים הודות הbmi הבנתי שכאשר הוא מגיעה ל 14 ישנו אשפוז בכפיה , נכון להיום ה bmi שלי הוא 15.8 . ואני מאוד פוחדת להגייה למשקל הלא רצוי מסיבה כזאת או אחרת.

27/06/2012 | 12:58 | מאת:

ישנו רזון שהוא מבנה גוף ותורשה וכמה שאדם אוכל הוא נשאר רזה מאוד ולא משמין. אם את באמת אוכל סדיר ומאוזן אז אין סיבה לחשש. את צריכה לשאול את עצמך האם אכן את אוכלת מאוזן או שאת לא כנה עם עצמך ובעצם את משקרת רק את עצמך ולא את אף אחד אחר. אחרי שתתני תשובה כנה לעצמך תדעי מה לעשות או שזה מבנה גוף או שאת בבעייה וחייבת טיפול