פאק איך זה קורה?!?!?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

23/06/2012 | 00:51 | מאת: אנונימית

חשבתי שמצבי משתפר, קצת יותר מחצי שנה הצלחתי לעמוד בתפריט שנתנה לי הדיאטנית, הצלחתי לכתוב יומן אכילה הצלחתי לעלות במשקל, הצלחתי לא לוותר וללכת כל שבוע לפסיכולוגית. בחודשיים האחרונים נשברתי, חזרתי לצום, לא מצליחה יותר, אזלו כוחותיי. רוצים לאשפז אותי עוד פעם.. אני לא יכולה אני לא אעמוד בזה שוב. למה????!!!! איך זה שוב קורה????????????? כ"כ הרבה זמן כלכך הרבה עבודה הלכה קיבינימט! זה כ"כ מתסכל! :(

23/06/2012 | 14:07 | מאת:

זה קורה יקירתי כי לא קיבלת טיפול נכון. את חייבת לשים דגש על הטיפול בשיחות בנוסף לדיאטנית. אם לא תטפלי בשורש הבעיה ותלמדי להתמודד עם הפחדים והבעיות ההפרעה לא תעלם סתם כך. עשי זאת למען עצמך ועזרי לעצמך כמה שיותר מהר

23/06/2012 | 15:11 | מאת: אנונימית

אני הלכתי כל שבוע לפסיכולוגית, ועוד לפני שהופיעה ההפרעה אני הייתי אצל הפסיכולוגית הזו. זה מטריף אותי!