אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

29/05/2012 | 03:15 | מאת: יעל

אני באמת רוצה לדעת מה באמת נקרא הפרעת אכילה! אני בת 19 ומגיל קטן יחסית הפחד שלי זה לאכול מול אנשים ואם אני אוכלת ההרגשה היא כאילו מסתכלים עלי ולכן או שאני לא אוכלת או שהמנות הן קטנות. אני מאוד מסתכלת על ארוחות אני גם אוכלת ארוחה קטנה ביום לפעמים לא או רק מנה קטנה אחת. אני מתחילה לראות שזה קצת מחמיר, כי הרצון להקיא בתקופה האחרונה גדל אף פעם לא הקאתי והנסיונות להקיא יותר גדולים וגם מתבצעים. אהה אני לא יודעת איך להגדיר כי אני לא רואה את מה שקורה לי כדבר גדול וכשנסיתי לדעת מה היא הפרעת אכילה עלו דברים קיצונים. אני ממש רוצה לדעת כדי שאני יוכל לעצור את זה לפני ואני יודעת עד כמה קשה לעצור את זה במיוחד בתקופה האחרונה שזה הולך וקצת מדרדר אשמח לתשובה תודה

03/06/2012 | 23:34 | מאת:

אין ספק שיש לך הפרעת אכילה ופחדים קשים שאת חייבת ללמוד להתמודד איתם ולבדוק מאיפה הם באים. הפרעת אכילה מוגדרת כשהאוכל מנהל לך את החיים והכל סובב סביבו כל הזמן. הפחדים שלך, ההתנהלות שלך, הצמצום בארוחות, ההתעסקות התמידית באוכל ובכמה אכלתי,ההקאות מעידות שאת בהפרעה וחייבת דחוף לקבל טיפול ולעצור את זה. חייבת ללמוד להתמודד עם הפחדים, עם הקשיים ולא לברוח מהם. עשי זאת מהר שלא יהיה מאוחר מדי.שווה לנסות את תרוויחי את החיים ותוכלי להנות מהם באמת כי היום את לא באמת נהנית וחיה כי הכל נסוב סביב הפחדים והאוכל.