רק לפרוק , זה המקום ..

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

28/05/2012 | 18:30 | מאת: T.s girl

אז ככה . יצא לי כבר לכתוב פה על זה שיש לי הפרעת אכילה .. ואני לא יודעת כבר איפה לכתוב , וכבר לא יודעת מה אני עושה עם עצמי . אני רוב היום בספורט ובספירת קלוריות . משהו בתוכי לא "מסכים" לי לקבל טיפת אוכל . ואני מגיעה למצב שאני אוכלת כדי שההורים שלי לא יחשדו וכי אני לא רוצה להגיע לבית חולים .. החשש הזה להשמנה,הפחד הזה לעלות קילו אחד, הפחד הזה שבתוכי .. אני לא יודעת איך להילחם נגד זה, זה הורג מבפנים , זה שורט כל חלק בגופי, השלמות תגיע רק שאני יהיה כולי עצמות?! , ואולי אפילו עדיין לא . החשק הזה להרזות ולהרזות בכל יום מחדש . להסתכל במראה ולהגיד לעצמך "את עדיין שמנה" זה באמת לא אמור להיות ככה אבל אין בי כוח מספיק להלחם , הבטחתי לחברות שמודעות לזה שאני יפסיק עם זה שאני יגיע למשקל 60 , אבל אם זה לא יפסיק , אם אני אמצא את עצמי שוכבת אי שם במיטת בית חולים !? הקושי הזה בתוכי,הרצון לשלמות,הרצון להפסיק, אבל הכי הרצון לקבל את עצמי איך שאני, אבל איך !?

03/06/2012 | 23:26 | מאת:

זה ברור כשמש שיש לך הפרעת אכילה ואת חייבת לקבל עזרה כי ללא עזרה מקצועית לא תצאי מזה. את חייבת ללמוד להתמודד עם הפחדים והקשיים וללמוד לקבל את עצמך ולאהוב את עצמך מחדש. זה לא פשוט אך זה אפשרי. את חייבת את זה לעצמך וחייבת להציל את עצמך אחרת זה ייגמר רע ואת יודעת את זה וכמה שיותר זמן עובר כך נשאבים יותר. לכי קבלי טיפול וכמה שיותר מהר.