לא יוצאת מהבולימיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

27/05/2012 | 21:58 | מאת: ליאת

כלפי חוץ מנסה לשמור על שפיות ולא להראות עד כמה המחלה הארורה הזו השתלטה עליי... חוץ מהפסיכולגית והדיאטנית שלי אף אחד לא יודע מה עובר עליי - לא רוצה שירחמו עליי!!! אני בת 31 ואני במעגל הבולימיה כבר שנה בולמוסים נוראיים והקאות כל יום הכל בשביל להשאר רזה... אני BMI 18 - לא בסכנת חיים והבדיקות הרפואיות תקינות אך זה לא משקל שאני יכולה לשמר באופן טבעי אבל המלכוד הוא שאני לא מוכנה לעלות גרם. שונאת את איך שאני נראית כשאני מעלה במשקל ומקריבה את כל חיי בשביל זה - מתבודדת מהחברים והמשפחה כדי להיות עם חברתי הטובה - הפרעת האכילה. אחרי כל בולמוס נתקפת כזו חרדה שאעלה במשקל ואז אני חייבת להקיא!!! לא תמיד זה עובד ובחודשים האחרונים עליתי 3 ק"ג ואני משתגעת מזה!!!! כאילו הדבר החשוב ביותר בעולם הוא להיות רזה ולקבל מחמאות של כמה את רזה ולהראות ככ טוב בכל דבר.... שווה את הכל! שווה את החיים שלי!!! אוףףףףףףףףףף לא יכולה לצאת מזה!

03/06/2012 | 23:23 | מאת: אורלי פוקס

שאלי את עצמך בראש וראשונה האם את באמת רוצה לצאת מזה? עני בצורה כנה, כי אם תשקרי, תשקרי רק את עצמך ואחרי שתחליטי באמת ובתמים שאת רוצה לצאת זה שווה את הניסיון. לא שוה המלחמה היומיומית עם האוכל והקלוריות, לא שווה הרזון. החיים שלך חשובים יותר. אם הטיפול לא עובד מותר לנסות גם משהו אחר, ייתכן וטיפול אחר יעזור. אל תרימי ידיים.