הצילו

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

26/05/2012 | 11:08 | מאת: אנונימית

26/05/2012 | 11:11 | מאת: אנונימית

הצילו!! הוציאו נגדי צו אשפוז כפוי בבית חולים נהריה!!אני ממש פוחדת..! לא יודעת מה לעשות...הרי הם לא יכולים לעשות את זה! עליתי קצת....עכשיו אני שוקלת 39..זה ממש לא בסדר! הם הוציאו נגדי צו בלי לדבר איתי בכלל ..סתם ככה מהאוויר זה אפשרי בכלל?! ויש אפשרות לערער בבקשה תענו מהר!

26/05/2012 | 13:46 | מאת:

אם הוציאו נגדך צו לאשפוז משמע ששופט קבע אחרי שקרא ובדק את החומר הרפואי שלך ושוחח עם אנשי מקצוע כי את מסוכנת לעצמך וכי מצבך הוא עניין של דיני נפשות אחרת לא היה מוציא צו. לא יודעת ולא חושבת שאפשר לערער