איך לשמור על הילדה שלי?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

03/05/2012 | 16:21 | מאת: סיון

אני אמא לילדה מהממת בת ארבע וחצי..אני החלמתי מאנורקסיה ובולימיה כבר לפני 8 שנים אבל מרגישה פחד נוראי שבהקטנה שלי שמנה וזה תוקפ אותי בפחד גדול? האם יש כל קבוצה לאמהות שהבריאו לגמרי מהמחלה אבל מגדלות ילדות קטנות וזקוקות לתמיכה?

05/05/2012 | 23:53 | מאת:

אמא יקרה את זו שחייבת ללכת דחוף לטיפול, אני לא מכירה קבוצה שתומכת ומטפלת קבוצתית באמהות אך את חייבת לקחת עצמך בידיים שכן אם לא תעשי כן את תדחפי את הילדה הקטנה שלך דרך הפחדים שלך לתוך האנורקסיה. לכי לטיפול ולמדי לשחרר ולהתמודד עם הפחדים שלך וברגע שתלמדי להתמודד איתם לא יהיה חשש לשלומה של הילדה.