לאורלי פוקס- סרט בנושא הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

10/04/2012 | 22:02 | מאת: עומרית אביאל

אורלי שלום, אני עושה תחקיר לסרט תיעודי בנושא הפרעות אכילה ומחפשת אנשים שמוכנים לדבר על הבעיה שיש או הייתה להם. הרוב לצורך תחקיר בלבד ולא להשתתפות. האם אוכל לשוחח איתך? האם תוכלי גם להפנות אליי אנשים שרוצים לספר את הסיפור שלהם כדי לעזור לאחרים? תודה מראש עומרית

12/04/2012 | 16:10 | מאת:

עומרית שלום אשמח לסייע בידך ולענות לך על מה שתצטרכי. הטלפון שלי 052-3387519 לגבי בנות אחרות אני יכולה לשאול אבל הן לא ממש אוהבות וששות לדבר על הנושא גם שהוא מאחוריהם.

29/07/2012 | 12:39 | מאת: אילן

חוויתי בחיי הרבה כאב וקושי הפרעות האוכל שלי,אך אחרי תהליך שעברתי ועדיין עובר אני רץ מרתון היום,אשמח לעזור .