ארוחת בוקר

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

04/03/2012 | 13:50 | מאת: m

שלום ,השאלה שלי קשורה לארוחת בוקר. שמתי לב שכשאני אוכלת ארוחה גדולה אני מיד רעבה לעומת מצב שאני מפרקת את ארוחת הבוקר לשני חלקים ייש לציין שאני מחלימה מאנורקסיה וצמודה לתפריט. בבוקר ההיתי אוכלת 3פרוסות לחם עם5 כפות גדושות של ממרחים. אך נותרת רעבה מיד. האם יש הגיון בזה שארוחת בוקר פותחת את התאבון ? תודה רבה

07/04/2012 | 21:41 | מאת:

איני דיאטנית ולכן איני יכולה לייעץ לך בנושא וגם איני רוצה להטעות אותך . עלייך להתייעץ עם דיאטנית או עם רופאת המשפחה שמבינים בנושא.