תודה לך טל-שיתוף בהחלמה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

09/01/2012 | 10:12 | מאת: שני

הי, לפני כחצי שנה בערך כתבתי כאן על הפרעות אכילה שאני סובלת מהם, ובחורה בשם טל נתנתה לי כתובת של אורית המטפלת שהיא הולכת אליה בקריות, טל, באמת פגשתי אישה מקסימה מבינה שהולכת איתי צעד צעד, גם כשקשה היא נותנת את כל כולה ותומכת, מטפלת אנושית מאוד, ומקצועית, לאט לאט אני מרגישה שאני מצליחה להשתחרר ולשים לב לדברים אחרים נעימים יותר שקיימים מסביב ולא לשקוע, הדרך שלי עוד ארוכה אבל באמת היה חשוב לי להגיד לטל תודה ובכלל למי שקורא אל תאבדו תקווה. מרשה לעצמי -למי שמעוניין בעזרתה של אורית יכול לפנות אליה למייל והיא ישר עונה [email protected]

17/01/2012 | 12:29 | מאת:

שמחה לשמוע שהמצב הולך ומשתפר אל תרימי דיים. יש קשיים בדרך אבל בסוף רק את תצאי מורווחת