הפרעות אכילה ודכאון

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

07/12/2011 | 12:11 | מאת: לאה

שלום אורלי בתי בת 22 סובלת זה שנים מאנורקסיה ובולמיה לסרוגין כמו גם מחרדה ודכאון.השבוע לאחר שנשקלה והתעצבנה שעלתה במשקל ניסתה להתאבד עי בליעת כדורים. כרגע היא מאושפזת במוסד פסיכיאטרי. יש לציין כי היתה כל השנים בטפול אמבולטרי וקבלה שיחות ותרופות אך ללא הועיל. האם לדעת יש מקום להכניסה למחלקה בתל השומר? תודה לאה

11/12/2011 | 09:33 | מאת:

השאלה אם בבית החולים הפסיכאטרי בו מטופלת בתך יש מחלקה להפרעות אכילה. אם לא כדאי אולי באמת לאשפז במחלקה להפרעות אכילה בתל השומר כי היא צריכה טפול בהפרעות האכילה שלה שכולל מכלול של טיפול חוץ מטיפול פסיכאטרי.