שיתוף

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

28/11/2011 | 11:27 | מאת: שירה

הי אורלי אני בת 26 כבר 4 שנים עם בולימיה ואכילה כפייתית , חשוב לי לעודד את מי שוסבל/ת מכך , אפשר להחלים בעזרת טיפול מתאים, יש לי מטפלת מקסימה שהתחברתי אליה (בקריות)ואני כבר חצי שנה אצלה, טיפול שונה, מובילה אותי צעד צעד, התחלתי להאמין בעצמי, האמת בהתחלה לא האמנתי לכך שאוכל להתקדם, אבל זה שונה מטיפול פסיכולוגי, בלי כדורים ,מפגש של פעם בשבוע, המטפלת שלי כל כך מבינה אותי, כבר חודשיים שאני לא מקיאה ויותר מחוברת לעצמי, לא לוותר גם אים יש נפילות...אשמח לתת יותר פרטים למי שמעוניין....אל תתייאשו גם אים הדרך ארוכה

06/12/2011 | 08:05 | מאת:

יקיריתי כל תמיכה ועידוד מבורכת והלוואי שהיא תעזור לעצור את התופעה. אין חכם כבעל ניסיון.

24/12/2011 | 17:39 | מאת: שואלת

מה ההבדל בין מטפלת לפסיכולוגית?

24/12/2011 | 21:29 | מאת: שירה

הי, אני יכולה להגיד לך בעקבות הטיפול שאני עוברת אצל המטפלת שלי אז זה סוג של אימון שאני עוברת, ביחד עם שיחות והרפיות וטכניות שונות שהיא עושה, כשהלכתי לפסיכולוגית זה היה רק מפגשים של שיחות ששוחנו.אם תרצי פרטים תוכלי להשאיר כאן את המייל שלך ואשמח לכתוב לך