חברה שלי מופרעת אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

11/10/2011 | 23:45 | מאת: מישהי שצריכה עזרה

יש לי חברה שיש לה הפרעות אכילה משהו כמו שנה והיא סובלת המון, וממש כואב לי.. ואני לא יודעת איך לעזור לה... אני רוצה לדבר איתה לעודד אותה איכשהו אבל אני לא יודעת מה להגיד לה, כי להגיד לה כמה היא רזה וכמה אנשים מעירם לה על הרזון שלה זה לא עוזר. וחוץ מטיפול במחלקה עכשיו, שזה הולך לקרות ממש בקרוב. אני רוצה לעזור לה להרגיש טוב יותר, יש לכם עצה איך אני יכולה לעזור לה? מה אני יכולה להגיד לה שיגרום לה להרגיש טוב יותר? אני מיואשת ומתוסכלת ולא יודעת מה לעשות. כי היא חברה הכי טובה שלי ואני אוהבת אותה הכי בעולם. וכואב לי ברמות מטורפות שככה היא סובלת.... בבקשה, תעזרו לי.... תודה:)

12/10/2011 | 13:38 | מאת:

יקירתי חברתך צריכה להיות גאה ולהעריך שיש לה חברה מדהימה כמוך זה לא מובן מאליו. לגבייך את צריכה לתמוך בה שתדע שאת תמיד בשבילה מעבר לזה אין לך הרבה מה לעשות יש לה את ההורים שלה ואת המטפלים שהבנתי שמטפלים בה אך היא צריכה לרצות לצאת מזה כי ללא שיתוף פעולה מצידה הטיפול לא יצליח. את צריכה גם להעצים אותה ולהגיד לה כל הזמן כמה היא מקסימה ומדהימה ושתדע שאת פה בשבילה ללא תנאי.

12/10/2011 | 14:43 | מאת: מישהי שצריכה עזרה

תודה רבה כולם אומרים לי את אותם הדברים אני אומר לה את זה היום אבל אני לא מרגישה שזה מספיק.. אני מרגישה צורך מאוד חזק פשוט להוציא אותה מזה ואני יודעת שאני לא יכולה וזה מתסכל ..