חברתי סובלת מבולמיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/10/2011 | 15:55 | מאת: דודי

שלום לאחרונה חברה שלי,סיפרה לי שהיא מקיאה אחרי כול ארוחה. אני אשמח לדעת איך אני אמור להתנהג עם המצב הזה.ואיך אני יכול לעזור לה להתגבר על זה בצורה הטובה ביותר תודה. נ.ב לפי מה שהיא סיפרה לי,היא לא עושה את זה הרבה זמן (ואני מאמין לה)

12/10/2011 | 13:28 | מאת:

גם אם חברתך לא עושה את זה הרבה היא בבעיה ואתה צריך לנסות להביא אותה איכשהו למצב שהיא תסכים לקבל עזרה. בולמיה זה לא שפעת שעוברת עם כדור צריך טיפול מקצועי וכמה שיותר זמן נמצאים שם כך נשאבים לשם יותר. עשה זאת בעדינות בלי לחץ כי אחרת היא תרתע ותתרחק ממך. הם לא אוהבים שמטיפים להם. אתה צריך גם לתמוך ולאהוב יש לזה חלק חשוב בדרך החוצה שתדע שאתה אוהב אותה ותמיד שם בשבילה בלי תנאי.