תת תזונה עם אי ספיקת לב , כליות וכבד - SOS

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

15/08/2011 | 22:05 | מאת: mgioki

אבי בן 69 שוקל 57.8 גובהו מטר שבעים. חולה גם בדלקת פרקים. בתהליך איבוד משקל שהחמיר מאז התקף הלב בינואר 2011. מקבל תרופות :קרטיה אחד ליום,פוסיד 2 ליום,זרוקסולין שני חצאים בשבוע, פעם בשבועיים מיקרה (הורמון של יותרת הכליה),דמיטון שני חצאים ביום ,לוסק 2 ביום,פלקוניל 2 ביום וזריקת מטרוטרקסט פעם ב 10 ימים עקב דלקת פרקים. כמו כן מקבל אשלגן 3 פעמים ביום, פוליק אציד 1 ביום. הופסקה זריקת ברזל עקב הצטברות בכבד. אבל עקב ירידת המוגלובין ל 9 מתחיל לקחת כדורי ברזל. ערכים לא טובים בבדיקות : קראטינין 2.45 UREA 179 URIC ACID 12.54 אלבומין 3.22 ALK. PHOSPHATASE 559 GOT (AST) 45 GGT 168 מה לעשות ? איך להפסיק את הירידה במשקל?

18/08/2011 | 23:57 | מאת: אורלי פוקס

איני רופאה ואיני מוסמכת להגיד לך כיצד להפסיק את הירידה במשקל עליך לפנות לרופא המטפל ולשתפו בבעיה ולראות כיצד ניתן לפתור אותה ובמהרה. מאחלת לך רפואה שלמה.