המלצה על מטפלת בבולימיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

11/08/2011 | 10:15 | מאת: טלי

הי, אני סובלת מבולימיה קשה ועוברת ב-3 שנים האחרונות ממטפל למטפל. אני סטודנטית ומאוד מתקשה לממן את כל הטיפולים היקרים, שעד כה הרגשתי שלא הועילו בכלום. אשמח מאוד לקבל המלצה ממישהו מחברי הפורום על מטפלת בהפרעות אכילה, שיש לה נסיון מוכח בטיפול בבולימיה. אני גרה באזור השרון, ויכולה במידת הצורך גם להגיע לאזור המרכז.

14/08/2011 | 11:54 | מאת: אורלי פוקס

טלי היי ממליצה בחום על נורית מכפר סבא שטיפלה בבתי ומטפלת כבר מעח 14 שנה בהפרעות אכילה 09-7454950

17/08/2011 | 02:08 | מאת: אנונימית

כן, גם לבולמיה... חפשי את תכנית "12 הצעדים", של או.אי. (באתר שלהם מופרסמות הפגישות בכל הארץ). חברותא זו של אנשים, שתומכים אחד בשני, תוך עשיית צעדים, והתחלקות: בכוח-ניסיון והתקווה ממש מצילי נפשות. הפגישות לא עולות - אלא ממומנות ע"י תרומה של 12-15 ש"ח למפגש, ומי שאין לו אינו מחוייב. התרומות ניתנות באנונימיות.