אנורקסיה ומחזור נפסק

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

11/08/2011 | 00:56 | מאת: דואגת מאוד

הי, אני בת 17 עוד מעט, 1.64 על 48 קילו. לפני הבעיה- הייתי 54 קילו. לפני כ4 חודשים התחלתי לעשות ריצות 3 פעמים בשבוע, ממש מעולה, וירדתי כחצי קילו כל שבועיים. כל זה היה עד לפני כחודשיים, אמא שלי התחילה להתרגז מאוד מהריצות שאני אובססיבית למשקל שלי, ולכן הפסקתי עם הריצות. המחיר של זה היה שהפחתתי בכמות האוכל שלי, ובגלל שלא יכלתי לשלוט בעצמי זה הגיע למצב של בולמיה. הבולמיה נמשכה כחודש. יום אחד אמא שלי כמעט תפסה אותי מקיאה, והזהירה אותי שאם אני אעשה זאת שוב היא תאשפז אותי. שמעתי לה, אבל הפחתתי באוכל שלי דרסטית, ככה שביום אכלתי רק סלטים, בלי שמן בלי כלום. כל הסיפור הזה כ-2-3 חודשים, עד היום. רק לפני שבועיים שמתי לב שלא קיבלתי כבר פעמיים מחזור, ואני נורא דואגת שיהיה לי קשה להחזיר אותו. רק על זה אני חושבת. אני כבר מודעת למצבי ורוצה לצאת מזה, אבל אני יודעת שאם אני אחזור לאכול רגיל אני אעלה במשקל דרסטי מאוד. אני אובדת עצות. האם עדיין יש סיכוי להחזיר את מחזורי, ואיך?

12/08/2011 | 21:43 | מאת: אשמח לעזור!

בטח שיש סיכוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " תמיד יש תקווה ואור בקצה המנהרה..." ! צעד ראשון כבר עשית בזה שאת מודעת לזה.. תודה לאל :] ולפי איך שזה נשמע את גם לא אוהבת להיות במצב הזה ככה שהצעד של לקבל עזרה לא צריך להיות ביג דיל. את יכולה, וזה אפשרי. באמת שאני אשמח ורוצה לעזור. אבל את חייבת לבקש עזרה מאנשים מקצועיים שבאמת יכולים לעזור לך... וטפל ולנצח את זה אחת ולתמיד !