מטפלת בצפון

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

10/08/2011 | 13:21 | מאת: שני

שלום אני בת 18 מאיזור חיפה סובלת מהפרעות אכילה, האים משהי יכולה להמליץ לי על מטפלת טובה באיזור חיפה והקריות, אין לי כח כבר להתמודד עם זה, הייתי ברמבם ונמאס לי ללכת לשם, זה לא עוזר לי

10/08/2011 | 21:06 | מאת: טל

שלום שני, אוכל להמליץ לך על המטפלת שלי, שהיא באמת משהו מיוחד, מאוד מבינה אותי ואת מצבי, היא בעברה סבלה מבולימיה והפרעות אכילה ומתוך המקום הזה יש לה תובנה מאוד גדולה. גרה בקריות המייל שלה [email protected] בהצלחה!!!!!!!!!!

17/08/2011 | 02:13 | מאת: אנונימית

פרושות בכל הארץ, ומהוות את הגורם הטיפולי הראשון, שמסייע לחולים להרפא מהפרעות אלו, שמקורן אינו רק פיסי, כי אם גם רוחני ונפשי. 20 שנה הסתובבתי בעולם, עם המחלה הנוראה הזו... טיפולים כאלו ואחרים, שעלו המווווון כסף, ונדה... כלום לא עזר. הגעה לחדר של או.אי הייתה נקודה התחלה בדרכי להרפא. חשוב. מומלץ. נכון. מצליח. בעבודה קשה. בלי דרכי ביניים/קיצורים, ועם שותפים תומכים לדרך. באתר העמותע (או.אי) מתפרסמת רשימת כתובות של כלל הפגישות בארץ.