סוג של הפרעת אכילה...

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

13/07/2011 | 16:27 | מאת: נתן

אני אחרי צבא מאז היותי ילד אני לא אוכל מגוון רחב של מאכלים: פירות, ירות בשר, דגים ועוד. למעשה מגוון המאכלים שאני מסוגל לאכול מצוצמצם מאוד: אורז ביצה קשה תירס משימורים לחם עם שוקולד הדבר מפריע לימאוד והייתי רוצה למצוא דרך שבה אוכל לאכול לפחות מספר מאכחים בסיסיים. הסיבה שאיני אוכל היא כנראה פסיכולוגית (זה פשוט מגעיל אותי) אשמח אם תמליצי לי על דרך או מקום מתאים לטיפולץ לאחרונה התחלתי טיפול פסיכולוגי אך לא נראה לי שזה מקרב את הפיתרון..

15/07/2011 | 18:48 | מאת: אורלי פוקס

אתה חייב טיפול פסיכולוגי של פסיכולוג שהתמחותו הפרעת אכילה. אמרת שהתחלת טיפול לאחרונה טיפול לוקח זמן לא מועט זה תהליך, תן לזה עוד זמן. בנוסף אתה יכול במקביל לפסיכולוג להתייעץ עם דיאטנית שתרכיב לך תפריט אבל עיקר הטיפול בבעיה פסיכולוגי.