אכילה לילית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

05/07/2011 | 11:39 | מאת: אלון

שלום לכולם, אני בן 24,וסובל מזה 4 שנים מתופעה שאני בעצם קם מספר פעמים בלילה אחרי שכבר נרדמתי והולך מיד למקרר לאכול. האכילה,בדר"כ מורגשת כחסרת שליטה וגורמת לתחושה רעה בבוקר שאחרי. אשמח אם תוכלו להרחיב לי בנושא הזה,ו או להפנות אותי למקום שיוכל לעזור לי בבעיה החמורה.. תודה רבה

08/07/2011 | 11:05 | מאת: אורלי פוקס

אלון שלום! אין ספק שיש לך הפרעת אכילה ואתה צריך טיפול. אם אתה אוכל באובססיה אך לא מקיא יש לך בעיה של אכילת יתר כפייתית ואם אתה עושה בולמוסי אכילה ומקיא אתה חולה בבולמיה. אין ספק שלפה או לפה זוהי הפרעת אכילה. אתה חייב עזרה. ישנם מקומות שמטפלים בהפרעות אכילה וכן יש גם מטפלים שמטפלים בהפרעות אכילה. אל תשאיר דברים ככה. תפתור אותם. ישנם דברים שאתה בורח מהם,ישנם פחדים והאוכל מהווה אצלך נחמה ופיצוי על דברים אחרים שכדאי לבדוק מאין זה נובע. טפל בעצמך ואל תזניח. זו לא בושה לקבל טיפול ועזרה.