אם אני אוכלת קיסמי שיניים מעץ זה פיקה?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

09/06/2011 | 23:35 | מאת: נועה

אני בולעת קיסמי שיניים כבר קרוב לשנתיים, ראיתי שעוד אנשים בעולם עושים את זה, האם זה מסוכן והאם אפשר להפסיק?! אני מרגישה שזאת סוג של התמכרות...

10/06/2011 | 08:33 | מאת:

ברור שזה סוג של התמכרות מה זה נראה לך נורמלי לאכול קיסמי שיניים. אוכלים אוכל לא קיסמים וכן זה מסוכו זה כמו לבלוע סיכות מספיק שזה יינעץ במקום לא נכון או ידקור איבר פנימי ואת תדממי או תחנקי והלך עליך. מה זה השטויות האלה? לכי לטיפול יקירתי לפני שתזיקי לעצמך אם לא הזקת עדיין לעצמך. גם דבר כזה יושב בקיבה זה לא נראה לי תקין. הפסיקי עם זה ולכי לטיפול כן זו ממש התמכרות.

21/08/2012 | 00:14 | מאת: ש

לפעמים אני קונה במיוחד קופסא... זה התחיל לי בגיל מאוד צעיר... ואני גם חושבת שזו התמכרות לכן חיפשתי אם יש עוד אנשים כאלה ושמחה לדעת שכן... אני ממש מכרסמת אותם לחלקים קטנים וזה אכן מתעכל... הייתה תקופה שהפסקתי ואז חזרתי שוב... אולי זה בגלל שחסר איזה ויטמינים בגוף או משהו.. בכל אופן אני גם קצת מפחדת מההשלכות של זה... ורוצה להפסיק.

16/06/2011 | 23:07 | מאת: מעיין

בתור אחת שלומדת כל מיני תהליכים שקורים בגוף...פיזיולוגיה וכל מיני תהליכים שקורים בגוף...אז לדעתי זה מסוכן,לא נראה לי שזה מתעכל, כנסי לאינטרנט וחפשי אם הגוף מעכל עץ...אם הוא מוציא אותו מהגוף או משאיר אותו שם, ואם הוא אכן משאיר אותו בגוף אז בטח צומח לך איזה גוש של עץ, ואני אומרת שזה מסוכן...צריך לבדוק...לא נראה לי שהגוף מוציא את זה...תלוי באיזו תדירות או אם את ממש לועסת את זה וזה ממש מתפורר לקטנים קטנים... אני לא מבינה בזה או משהו...זה פשוט נשמע מסוכן, למקרה והגוף משאיר את זה בגוף, אם הוא לא יודע להוציא את זה...